еИСУО - Информатички Систем за Управување со Отпад
Влези Помош
Click Help again to hide help text.

Најава

За влез во системот се внесува исправно Корисничко име и Лозинка и се притиска на копчето Влези за да се влезе во системот. При внесување на нов корисник, задолжително е внесување на eMail со тоа што преку него се добива лозинката за влез во системот. Лозинката е системски генерирана и е од најмалку 8 алфа-нумерички знаци кои содржи бројки, мали и големи букви.

 
Внесете го вашиот Email каде ќе ви биде пратена новата лозинка

Email